Hoeve Kakelbont | Blog wat je beweegt

 

 

 

 

Welkom op onze blog Hoeve kakelbont

 
 

 

de kleding blog

Kleding | Blog artikelen

Blog | Artikelen 

Kleding & zo

Shoppen is ontzettend leuk, maar kan ook behoorlijk vermoeiend zijn. Vooral als je precies voor ogen hebt wat je wil, maar je het maar niet kunt vinden. Er zijn gelukkig een aantal tips waarmee ook jij de dag door kunt komen zonder aan het einde van de dag helemaal kapot te zijn.

Shoptips
Als je gaat shoppen, is het de bedoeling dat je ook daadwerkelijk iets nodig hebt. Wijk dus niet van dat pad af. Bedenk wat er nog mist in jouw kast ga hier naar op zoek. Laat je dus niet afleiden door allerlei leuke shirtjes als jouw kast er al vol mee hangt. Mocht je toch een leuk shirtje tegenkomen, spreek dan met jezelf af dat je ook iets weg doet. Op deze manier raakt jouw kast niet propvol en doe je er iemand anders een plezier mee. Je kunt het bijvoorbeeld verkopen en anders aan een goed doel schenken.

Als tweede: neem niet meer geld mee dan nodig is. Het is het beste om contant geld te hebben en je pinpas thuis te laten. Op deze manier weet je zeker dat je niet zomaar geld uitgeeft en daarbij geef je niet meer uit dan je kunt missen.
De derde tip is om alleen iets te kopen als je er helemaal weg van bent. Als je twijfelt, weet je eigenlijk meteen dat het in de kast blijft hangen. Je kunt er ook over nadenken waar je het mee zou kunnen matchen. Is er niets in jouw kast waar je dat nieuwe kledingstuk mee kan combineren? Dan kun je het toch echt beter laten hangen.

Als je gaat shoppen, wil je er natuurlijk goed uitzien, maar kies niet voor die hoge pumps of dat prachtige jurkje dat je zo moeilijk uit krijgt. Je moet kleding dragen die gemakkelijk aan en uit kan zodat je geen problemen hebt met het passen. Bovendien kun je erop rekenen dat je behoorlijk veel zult lopen, dus ga tijdens het shoppen voor sneakers of andere platte schoenen.

Neem ten slotte een grote tas mee waar je jouw nieuwe aankopen in kunt doen. Het kan behoorlijk vervelend zijn om met allerlei verschillende tasjes te moeten lopen. Een goed voorbeeld is een shopper. Deze zijn heerlijk groot en ook nog eens in de mode op dit moment! De shopper is bij vele modeketens verkrijgbaar. Hij heet natuurlijk niet voor niets zo. Qua kleur is de keuze helemaal aan jou, want met de trends van dit moment kan er niet veel fout gaan.

 

Linkpartners: Boxershorts outlet van Dann Hensums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Hoeve Kakelbont | Contact | Link